+36 70 6070 199Cím: 5900 Orosháza, Huba utca 1.

A megrendelés menete

Megrendelési feltételek

Online megrendelését egyelőre csak telefonon keresztül tudjuk fogadni.

A weblap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (rendeléskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön. Amennyiben a megrendelésben foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, illetve a vásárló a megadott telefonszámon többszöri felkeresés után sem elérhető, a megrendelést visszautasítsa.

Rendelést csak névvel, lakcímmel és telefonszámmal rendelkező személyek adhatnak le, ezen adatok megadása kötelező.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza. A pizza termékek nem tartalmazzák a doboz árát, mely 26 és 32cm-es pizzák esetén bruttó 100 Ft, míg a kb. 50cm-es pizza esetén burrót 200 Ft.

Az üzemeltető az árváltoztatás jogát fenntartja! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal.

Garantáljuk, hogy a terméket azon az áron fogja megkapni, amennyi a megrendeléskor a termék mellett szerepelt, amennyiben a rendeléskor leadott terméknevek és termékárak az adatbázisban lévő adatokkal megegyeznek. A megrendelés törlésre kerül, amennyiben az idegenkezűség gyanúja merül fel (pl.: hackelés, kód átírása stb.).

Az árak, illetve termékek folyamatosan változhatnak, bővülhetnek. A megrendelésnek felső határa nincs.

Áruátvétel, Szállítás, Fizetés

Az áru kiszállítás útján kerül a megrendelőhöz. A kifizetés az áru átvételekkor történhet: készpénzzel és bankkártyával. Fizetési módját kérjük telefonon jelezni.

A megrendelést csak Orosháza területére áll módunkban kiszállítani. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahelyi címe is a vásárlónak.

A kiszállítási idő a pillanatnyi megrendeléstől függ, melyről telefonon tudunk felvilágosítást adni. A kiszállítás csúszását előre nem látható okok miatt fenntartjuk.

A rendeléskor megadott adatokat (nevet, címet, termékeket) utólag csak telefonon módosíthatja. A megrendelt termék(ek) értéke a csomag átvételekor fizetendő ki a kért fizetési eszközzel a kiszállító futárnak a szállítási díjjal együtt. A megrendelt termékek mellett megküldjük az ön által megrendelt termékek listáját, és a nyugtát.

A megrendelt terméket futáraink nyitvatartási időben (lásd Kapcsolat), előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki.

Az eladó adatai

Kínálatunkból

Pizza Salame Piccante
04. Pizza Salame Piccante

paradicsom alap, mozzarella, paprikás-csípős szalámi, olíva olaj, oregánó

26cm: 1.800 Ft | 32cm: 2.200 Ft
kb. 50cm: 4.250 Ft
Pizza Tono e Cipolle
13. Pizza Tono e Cipolle

paradicsom alap, hagyma, olíva olaj, tonhal, mozzarella, oregánó, citrom szeletek

26cm: 2.100 Ft | 32cm: 2.850 Ft
kb. 50cm: 4.950 Ft
Pizza Margherita
03. Pizza Margherita

paradicsom, oregánó, olívaolaj, mozzarella, friss bazsalikomlevél

26cm: 1.350 Ft | 32cm: 1.600 Ft
kb. 50cm: 3.000 Ft