+36 70 6070 199Cím: 5900 Orosháza, Huba utca 1.

A megrendelés menete

Megrendelési feltételek

Online megrendelését egyelőre csak telefonon keresztül tudjuk fogadni.

A weblap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (rendeléskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön. Amennyiben a megrendelésben foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, illetve a vásárló a megadott telefonszámon többszöri felkeresés után sem elérhető, a megrendelést visszautasítsa.

Rendelést csak névvel, lakcímmel és telefonszámmal rendelkező személyek adhatnak le, ezen adatok megadása kötelező.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza. A pizza termékek nem tartalmazzák a doboz árát, mely 26 és 32cm-es pizzák esetén bruttó 100 Ft, míg a kb. 50cm-es pizza esetén burrót 200 Ft.

Az üzemeltető az árváltoztatás jogát fenntartja! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal.

Garantáljuk, hogy a terméket azon az áron fogja megkapni, amennyi a megrendeléskor a termék mellett szerepelt, amennyiben a rendeléskor leadott terméknevek és termékárak az adatbázisban lévő adatokkal megegyeznek. A megrendelés törlésre kerül, amennyiben az idegenkezűség gyanúja merül fel (pl.: hackelés, kód átírása stb.).

Az árak, illetve termékek folyamatosan változhatnak, bővülhetnek. A megrendelésnek felső határa nincs.

Áruátvétel, Szállítás, Fizetés

Az áru kiszállítás útján kerül a megrendelőhöz. A kifizetés az áru átvételekkor történhet: készpénzzel és bankkártyával. Fizetési módját kérjük telefonon jelezni.

A megrendelést csak Orosháza területére áll módunkban kiszállítani. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahelyi címe is a vásárlónak.

A kiszállítási idő a pillanatnyi megrendeléstől függ, melyről telefonon tudunk felvilágosítást adni. A kiszállítás csúszását előre nem látható okok miatt fenntartjuk.

A rendeléskor megadott adatokat (nevet, címet, termékeket) utólag csak telefonon módosíthatja. A megrendelt termék(ek) értéke a csomag átvételekor fizetendő ki a kért fizetési eszközzel a kiszállító futárnak a szállítási díjjal együtt. A megrendelt termékek mellett megküldjük az ön által megrendelt termékek listáját, és a nyugtát.

A megrendelt terméket futáraink nyitvatartási időben (lásd Kapcsolat), előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki.

Az eladó adatai

Kínálatunkból

Pizza Hawaii
25. Pizza Hawaii

paradicsom alap, olíva olaj, oregánó, pármai sonka, ananász, mozzarella

26cm: 2.300 Ft | 32cm: 2.950 Ft
kb. 50cm: 5.550 Ft
Pizza Piemontese
34. Pizza Piemontese

paradicsom alap, bacon, fekete olíva, zöld olíva, mozzarella, oregánó

26cm: 2.100 Ft | 32cm: 2.850 Ft
kb. 50cm: 5.750 Ft
Pizza Margherita
03. Pizza Margherita

paradicsom, oregánó, olívaolaj, mozzarella, friss bazsalikomlevél

26cm: 1.550 Ft | 32cm: 1.800 Ft
kb. 50cm: 3.500 Ft